Justin Sun geeft tips bij de lancering van een verpakte versie van BTC op TRON (TRX)

In samenvatting:

    • Justin Sun heeft laten doorschemeren dat hij een gewikkelde versie van Bitcoin op het Tron-netwerk wil lanceren
    • Zelfs een verhuizing zou de waarde van Bitcoin voor het DeFi-ecosysteem van Tron brengen
    • Vorder nog, het zou profiteren van de efficiëntie van het Tron-netwerk dat goedkoop en snel is
    • Justin was ook gevraagd om de waarde van Ethereum voor het Tron-ecosysteem

De oprichter en CEO van Tron (TRX), Justin Sun, heeft laten doorschemeren dat de Tron Foundation klaar is om een gewikkelde versie van Bitcoin op het Tron-netwerk te lanceren. De heer Sun reageerde op een tweet waarin hij werd gevraagd een deel van de TRX-stimulerende energie naar Bitcoin Trader over te brengen. Dit was nadat Tron (TRX) leek te ontsnappen aan de crypto-market verkoop van gisteren, waarbij Bitcoin daalde tot maar liefst $9.970 – Binance rate.

Justin’s tweet hint van de lancering van BTC op Tron is hieronder te vinden.

Justin Had ook gevraagd om Ethereum’s Value to the Tron Ecosystem

te brengen.
Justin’s opmerkingen over de lancering van BTC op het TRX-netwerk komen slechts enkele dagen nadat Trongemeenschapslid Mike McCarthy hem vroeg om de waarde van Ethereum in het TRX-ecosysteem te brengen. Dit was na Ethereum gas vergoedingen

bleef omhoogschieten als gevolg van de hoge transactieactiviteit van DeFi.

Hieronder staat de tweet met het verzoek aan Justin Sun.

Baten van Wrapping BTC & ETH op het Tron Network

Zoals eerder vermeld, wordt het Tron-netwerk geprezen als zeer efficiënt in vergelijking met dat van Bitcoin en Ethereum. Op het moment van schrijven en volgens TronScan kan het TRON-netwerk maximaal 748 transacties per seconde verwerken. Wat betreft de kosten zijn eenvoudige transacties op het TRON-netwerk gratis. Voor slimme contracten zijn de kosten voor elke contractoproep zeer goedkoop in vergelijking met Ethereum en kunnen ze op voorhand worden berekend.

Daarom zou het een zeer goede zet zijn om zowel Bitcoin als Ethereum op het TRON-netwerk te symboliseren. Dit zou met name gunstig zijn voor de DeFi-industrie in het Tron-ecosysteem. Het verpakken van deze belangrijke digitale middelen zou ideaal zijn voor DApps die de waarde van BTC en ETH willen vastleggen, maar ook de snelheid en de lage kosten van het werken op het TRON-netwerk willen benutten.