Hvorfor de fleste OKEx Bitcoin-handlende ønsker at afrisiko nu?

Hvorfor de fleste OKEx Bitcoin-handlende ønsker at afrisiko nu?

Bitcoin-markedet ser ud til at have nået et modenhedsniveau, der gør det muligt at modstå slag på markedet. For et par dage tilbage, da OKEx blev undersøgt af det kinesiske politi og måtte standse sine tilbagetrækninger, selvom der var vidne til en bump på BTC-markedet, sprang den ret hurtigt tilbage. Denne begivenhed gav imidlertid anledning til skiftende markedsstrukturer, da tegn på stress blev tydelige.

Mens mange fravalgte OKEx-markedet, var der masser af handlende, hvis midler var låst i børsen og fortsatte med at handle. Disse handlende søgte Bitcoin Bank imidlertid at reducere risikoen på deres OKEx-konti, og dette var synligt i den nylige præmie, der blev givet USDT på BTC-markedet i forhold til dets associerede virksomheder. Ifølge CoinMetrics ’nylige data fremhævede det volumenvægtede gennemsnit af BTC’s pris de 10 dage før og efter suspensionen af ​​tilbagetrækningen denne derisking-opførsel af markedet, da medianrabatten steg fra -0.00089% til -0.00187%, en stigning på ~ 110%.

Tilsvarende afspejler den kvartalsvise futureskontrakt, der udløber i december, også stresset på markedet

Nyheden om undersøgelsen fik OI til at falde med 20%, men da BTC-prisen var højere i den sidste uge, steg spredningen mellem futureskontrakt og spot. Dette førte til, at en yderligere interesse blev åbnet af handlende, der ventede på at udnytte denne forskel.

Dette var en vigtig begivenhed, da selvom BTC-spot handles med rabat, handles den kvartalsvise kontrakt med en præmie til andre børser. I henhold til CoinMetrics kunne dette have været på de handlende tilbageholdenhed med at bringe yderligere kapital på OKEx til at sælge futureskontrakterne.

Ikke desto mindre var børsen stadig højt op med hensyn til 24-timers handelsvolumen, og åben interesse for BTC-futures sammenlignes med sine jævnaldrende. Ifølge Skew havde OKEx stadig den tredje position med $ 2,95 milliarder i form af en handelsvolumen døgnet rundt, mens dets OI forblev højest på $ 1,05 milliarder.