Bitcoin Digital forsikring

Alle kryptovalutaer lagres med Ledger Vault. Private nøkler som er betrodd Ledger Vault, oppbevares i kjølelager i bankklasse, multisignaturlagring. Ledger Vault forsikrer eiendeler opp til $150 millioner støttet av Arch og Marsh. Ifølge Bitcoin Digital er forsikringsporteføljen deres nå 375 millioner dollar. De opplyser også at Bitcoin Digitals plan er å forsikre til mer enn 1 milliard dollar i 2021 med et syndikat av forsikringsselskaper. Du kan lese mer om deres sikkerhet her. Dette er uten tvil den mest imponerende forsikringen av alle kryptoutlåns- og låneplattformer. Det er betryggende å se dem ta denne delen av virksomheten så alvorlig.

Er Bitcoin Digital trygt å bruke?

Bitcoin Digital er designet for sikkerhet og er drevet av tillit. De overholder strengt globale KYC- og AML-standarder og strenge forskrifter. Bitcoin Digital gir høyeste prioritet til sikkerhet. De har også plassert en rekke sikkerhetstiltak for å sikre at Bitcoin Digital forblir et av de mest sikrede kryptoutlånsselskapene. Det inkluderer biometrisk-basert identitetsverifisering, omfattende brannmurserverarkitektur, segregerte multisignatur-kalde lommebøker og mye mer. Bitcoin Digital lagrer også brukermidler i bankklasse III-hvelv gjennom Ledger Vault.

Med 2FA-autentisering, biometrisk identifikasjon, uttaksbekreftelser, påloggingsvarsler og døgnåpen støtte, sikrer Bitcoin Digital at du fortsatt har kontroll over kontoen din.

Er Bitcoin Digital regulert?

Bitcoin Digital er en EU-lisensiert og regulert finansinstitusjon. Det kan du lese mer om her.

Hvordan låne kontanter med Bitcoin Digital

Du kan umiddelbart låne fiat fra Bitcoin Digital ved å bruke krypto som sikkerhet. Som nevnt tidligere, støtter de over 40+ valutaer, og du kan bruke det slik du vil med din valgmetode eller med et Bitcoin Digital-kort.

Nok en gang, for å låne, logg inn på kontoen din. Velg støttet krypto og „Topp opp“. Send din krypto til adressen og du er klar. Det er den samme prosessen som å låne ut krypto.

Bak innskuddet vil du se kredittgrensen din, som du kan bruke umiddelbart. Du kan overføre til en bank eller bruke den med Bitcoin Digital-kortet ditt. Med Instant Crypto Credit Line kan du benytte deg av en rekke kryptor for å støtte lånet ditt. Dette sikrer at du er mindre sårbar for kryptovolatilitet

Bitcoin Digital gir 50 % rabatt på sluttbeløpet. Hvis den utestående saldoen din er innenfor lånegrensen, trenger du ikke foreta månedlige innbetalinger. Når du har tilbakebetalt lånet fullt ut, kan du ta ut eiendelene dine fra lommeboken. Du kan også velge å starte en ny kredittlinje med sikkerheten.

Når det gjelder lånegrenser, bestemmes det av markedsverdien av eiendelene dine som er brukt som sikkerhet. Hvis eiendelene dine øker i verdi, vil Bitcoin Digital Oracle (Bitcoin Digital AI) øke lånegrensen automatisk.

Slik bruker du krypto på Bitcoin Digital

Før du kan sette inn dine digitale eiendeler, må du bekrefte dine personlige opplysninger. Uten bekreftelse vil du ikke kunne låne eller låne ut fiat eller krypto. Du vil også kunne se rentene.

Start med å logge på eller opprette en konto på Bitcoin Digital. Etter dette, velg kryptoen du foretrekker og „Topp opp“. Send dine digitale eiendeler til den sikre adressen, og du er klar.

Bitcoin Digital vil vise saldoen din og hvor mye du kan tjene. Du har muligheten til å trekke deg når du vil uten gebyrer og straffer. Når du setter inn krypto, vil du også se din åpne kredittgrense.